Vélemények a Fekete Berkenyéről

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

Kalocsainé Eszter – Solt
„Nagyon hasznos és értékes gyümölcs! A berkenye direktlé nálunk családi kedvenc. Csak azt sajnálom, hogy nincsen kiskertem, és így nem tudom kipróbálni a berkenye termesztését!”

Gyomor -és bélrendszer
Török Ágoston- Tata
„A fekete berkenyelé terápiás alkalmazása segített a nyombélfekélyemet panaszmentessé tenni. Remek kis ital a gyomor-bél nyálkahártya védelmére!”

Kurtis Frank – Az ‘examine.com’ bloggere, alkalmazott humán táplálkozástudományi szakértő
„A fekete berkenye hatékonyabb étrend-kiegészítő mint a természetes áfonyalé! Jóval több antioxidánst hatású antocianin molekulát tartalmaz mint a fekete áfonya! A fekete berkenyelé mindenképpen egy remek választás, amennyiben az antioxidánsokat szeretnénk pótolni! Személy szerint negatívumként egyedül a direktlé fanyar ízét tudom felróni, ami elsőre gyanítom, hogy sokunknak nem lesz ínyére!”

Vérnyomás és vércukorszint
Kissné Tóth Éva – Bük

„1 éve annak, hogy rendszeresen fogyasztom a fekete berkenyelét. Személy szerint úgy csinálom, hogy napi 1 evőkanálnyi gyümölcslét elkeverek fél pohár vízben. Biztos vagyok benne, hogy a gyümölcslének is köszönhető a korábban magas(abb) vércukorszintem és magas vérnyomásom stabilizálódása. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Nagy Endre – Budapest IV.
“Cukorbetegként jómagam is nagyra értékelem a fekete berkenye gyulladáscsökkentő –és megelőző hatásait!”

Koleszterin
Keller Zita – Békéscsabavelemenyek
„Sok mindent kipróbáltam már a koleszterin csökkentése érdekében, sajnos inkább kevesebb, mint több sikerrel… Bő 3 hónap elteltével a berkenye gyümölcslé volt az egyetlen, melynek pozitív hatásait érzékeltem magamon. Korábban a koleszterinem értéke nem ment 6,8 millimól/liter alá, ám amióta a berkenyelét fogyasztom, ez az érték már 4,1 mmol/l. Örülök, hogy elkezdtem a rendszeres fogyasztását a nagyszerű gyümölcslének”

Cukorbetegeknek
Solymosi László – Halásztelek
„Csak ajánlani tudom cukorbeteg sorstársaimnak, hogy kiegyensúlyozott diéta mellé, bárki, nyugodtan fogyassza a fekete berkenyelét, amennyiben nem szeretnénk, hogy vércukorszintünk tartósan megemelkedhessen! Az én tippem a következő: reggel és este 50ml gyümölcslét fogyasszunk, mellé pedig napi rendszerességgel mérjük a vércukorszintet! ”

Jobb egészség
Tóthné Barna Katalin – Budajenő
„2 hónapja fogyasztok minden nap 30ml fekete berkenyelét. Azóta sokkal jobb egészségnek örvendek, melynek köszönhetően közérzetem is jelentősen javult. Csodálatos terméket ismertem meg! ”

Az arónai felhasználhatóságáról
Péter Ilona – Nyíregyháza

„Szerintem a legjobb és legegyszerűbb nyersen fogyasztani a gyümölcsöt. Lehet persze lekvárt, kompótot, szörpöt is készíteni belőle. Pitébe kiváló. Szárítva teának alkalmas. Az arónia ital kiadós, érdemes kicsit hígítva inni!”

Dr. Stephen L. DeFelice, a ‘Foundation of Innovation Medicine’ (Crawford, New Jersey) alapító-elnöke
“A fekete berkenye olyan gyümölcs, melynek bogyói, vagy az azokból készült kivonatok orvosi és egészségügyi előnyökkel jellemezhetőek, beleértve egészségügyi problémák megelőzését és kezelését.”

Keringés támogatása
Somogyi Károlyné – Ózd
“57 éves vagyok , egy éve, naponta, az előírtaknak megfelelően fogyasztom a fekete berkenye gyümölcslevet. Jó ideig még nem vettem észre magamon semmiféle jótékony hatást, azonban pár hónap után szembetűnő volt, hogy javult a vérkeringésem, a lábamon felszívódtak az ún. seprűvénák, és őszintén vallom, hogy a fekete berkenye hatására az immunrendszerem is megerősödött!”

Látás javulása
Molnár Márta – Mosonmagyaróvár
“Nyugdíjas szüleim az aróniának köszönhetik jobb egészségüket. Ami igen meglepő volt, az az, hogy szemészeti vizsgálatok eredményei is bizonyították a látás javulását! – Ugyan a szemüveget nem hagyták el a szüleim, a kis fokú javulás is óriási dolog, legalábbis véleményem szerint! ”